«Ξεσπάθωσε» ο Παύλος υπέρ του Καμμένου: «Στο επόμενο ταξίδι να μείνει στο σπίτι της Μαρέβας»

ξεσπάθωσε-ο-παύλος-υπέρ-του-καμμένο-592384

«Πυρ και μανία» εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Χανιώτης αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε δημοσίευσή του στο facebook αυτή τη φορά για να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο.

Εξαπέλυσε μύδρους σε μερίδα ΜΜΕ που κατά τα λεγόμενά του κατηγορούν με «λάσπη» και ψέμματα τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελλαθει γιατι τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει οτι βρωμια και ψευτιά εχει η ψυχή σας εναντιον του Πανου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβερνηςη!!!

Βρε ξεφτίλες, οταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και ειναι είδηση το οτι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!

ΥΓ .Στο επόμενο επιςημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να παει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να παει ενα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει απο το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Ουστ λαμόγια !!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook