Ξανά στο Mega η Μπαλατσινού;

ξανά-στο-mega-η-μπαλατσινού-199687

balatsinouΣύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό του «Μεγάλου» καναλιού.

Μετά το τέλος του  «Πρωινό mou» η Τζένη απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα και όπως είπε πει και η ίδια αποφάσισε να αφιερώσει τον χρόνο της στο site της, που πέρσι λόγω τηλεοπτικών υποχρεώσεων το είχε λίγο παραμελήσει. Ωστόσο η ίδια ποτέ δεν απέκλεισε μια ενδεχόμενη επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Κάτι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μάλλον θα γίνει σύντομα. Καθώς όπως όλα δείχνουν η γνωστή παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει την Αφροδίτη Γραμμέλη, που αποχώρησε από την εκπομπή «Joy» λίγο πριν τις γιορτές.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η εκπομπή πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και για το δεύτερο μισό της σεζόν παρά τα χαμηλά νούμερα, αλλά και τις φήμες που μιλούσαν για επικείμενο κόψιμο της. Πιο συγκεκριμένα  τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιανουαρίου και θα το δούμε ξανά στις οθόνες μας μετά τις εκλογές και μάλιστα σε νέα ώρα προβολής, καθώς πλέον θα μας συνοδεύει στον πρωινό μας καφέ κάθε Σαββατοκύριακο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook