Ν.Ο. Χανίων | Συμμετοχή στον τρίτο αγώνα «Kayak Greece»

ν-ο-χανίων-συμμετοχή-στον-τρίτο-αγώνα-173817

nox_kanoeΣτο τρίτο μέρος του «Kayak Greece» θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον αγώνα που διοργανώνει ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης την προσεχή Κυριακή 5 Οκτωβρίου στη Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη έχοντας λάβει μέρος με επιτυχία στους δύο προηγούμενους αγώνες, θα δώσει έτσι συνέχεια, στηρίζοντας αυτή τη νέα προσπάθεια που αφορά τη διάδοση του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα και φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ.

Οι συμμετοχές για τον Ν.Ο.Χ. ανέρχονται στις 12, με την αποστολή ν’ αναχωρεί για την Αθήνα ακτοπλοϊκώς το βράδυ του Σαββάτου (4/10).

Αναγνωστόπουλος, Γεραιουδάκης, Διακάκης, Κερασιώτης, Κουτσοποδιώτης, Μελεμενής, Πολυχρονάκης, Ποντικάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Τζανακόπουλος, Αλειφέρη, Καρακατσάνη και Μπερτσουλάκη, είναι η αποστολή για το Ναυτικό Όμιλο, συνοδοί της οποίας θα είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και ο κύριος Διακάκης.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του τμήματος εκμάθησης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (15:30 – 17:30) και Σάββατο (10:00 – 11:30). Δυνατότητα εγγραφής έχουν αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 8 ετών και άνω.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook