Νύφη με συνοδό τον λήπτη της καρδιάς του πατέρα της | Photos + Video

νύφη-με-συνοδό-τον-λήπτη-της-καρδιάς-το-408716

Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, την ημέρα του γάμου της, η Jeni Stepien ήξερε σε ποιον έπρεπε να στραφεί και να του ζητήσει να σταθεί δίπλα της.

Η Jeni Stepien περίμενε δέκα χρόνια για τη στιγμή που θα συναντούσε τον άνθρωπο που ζει χάρη στην καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2006 όταν επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του. Ήταν σεφ σε εστιατόριο στην Αμερική, όταν τελείωσε τη δουλειά του στο Νιου Τζέρσει και επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας.

Παρά το τραγικό γεγονός και την ανείπωτη θλίψη στην οποία βυθίστηκε η οικογένεια του θύματος, οι συγγενείς του 53χρονου, σύμφωνα με την Mirror, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του θανόντος σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Arthur Thomas, ο οποίος περίμενε συμβατό μόσχευμα 16 χρόνια. Η Jeni Stepien χωρίς δεύτερη σκέψη ήξερε ότι εκείνος έπρεπε να τη συνοδεύσει στην Εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Του έστειλε επιστολή και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι στις 6 Αυγούστου ο Arthur Thomas ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ προκειμένου να παραδώσει στον γαμπρό την κόρη του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή.

«Ήταν ακριβώς σαν να είχα δίπλα μου τον πατέρα μου. Ίσως και ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα καταλάβουν πολλοί άνθρωποι ότι οι δωρητές οργάνων κάνουν κάτι πολύ σημαντικό» είπε η Jeni ενώ η αδελφή της συμπλήρωσε: «Όταν τον αγκάλιασα αισθάνθηκα σαν να ήμουν και πάλι κοντά στον μπαμπά μου. Η μέρα μου έγινε τέλεια».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook