Νέες χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

νέες-χυδαιότητες-της-χρυσής-αυγής-στη-0

Νέα, χυδαία ένταση προκάλεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης να ζητήσει την απομάκρυνσή του από την αίθουσα της Ολομέλειας όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Προκειμένου να απομακρυνθεί ο υβριστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα, κλήθηκε η Φρουρά του Κοινοβουλίου. Ο Ι. Λαγός, όμως, περιστοιχιζόμενος από τους χρυσαυγίτες συναδέλφους του αρνείτο να πειθαρχήσει και να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Ο Ιωάννης Λαγός επιτέθηκε στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή διαφωνία που είχε νωρίτερα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός Χρήστο Παππά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χ. Παππάς απαντούσε στον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος έσπευσε να του υπενθυμίζει ότι νωρίτερα του είχε πει να προσέχει την οικογένειά του.

Ο κ. Παππάς αρνήθηκε και τότε παρενέβησαν οι Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, φωνάζοντας και υβρίζοντας. «Είσαι βλάκας, ντροπή σου» φώναζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που δεν δίστασαν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και για «φιλίες» με τρομοκράτες.

Ο Ι. Λαγός σηκώθηκε όρθιος και τότε ήταν που παρενέβη ο κ. Λαμπρούλης, διακόπτοντας τη συνεδρίαση και καλώντας την φρουρά για να βγάλει από την αίθουσα τον βουλευτή της Χ.Α.

Μετά από περίπου μισή ώρα διακοπής και την πεισματική άρνηση του Ι. Λαγού να αποχωρήσει από την συνεδρίαση, με ομόφωνη απόφασή του το προεδρείο αποφάσισε τον προσωρινό αποκλεισμό του χρυσαυγίτη βουλευτή από συνεδριάσεις της Βουλής. Ο αποκλεισμός μπορεί να διαρκέσει έως και τις 15 ημέρες, είπε ο Γ. Λαμπρούλης.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook