Νέα μαρτυρία από 25χρονη για τον βιαστή της Δάφνης: Μου αγόραζε φορέματα και μαγιό

νέα-μαρτυρία-από-25χρονη-για-τον-βιαστή-533132

Μια ακόμα μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης έρχεται στη δημοσιότητα αφότου δόθηκαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα του από τις αρχές.

Μετά την χθεσινή μαρτυρία από υποψήφια οικιακή βοηθό η οποία τελικά δεν δέχτηκε την πρόταση του 52χρονου να εργαστεί, η 25χρονη Αναστασία αποκάλυψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Ant1 ότι εργάστηκε για αυτόν ως οικιακή βοηθός τον περασμένο Ιούλιο και για έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αντιμετώπισε από τον 52χρονο παρόμοια συμπεριφορά με αυτή που αντιμετώπισε και η 20χρονη φοιτήτρια.

Όπως είπε ο άντρας αγόραζε στην κοπέλα φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει μπροστά του, ενώ όπως λέει η 25χρονη είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανή σημεία στο σπίτι του.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο είναι πως όταν η Αναστασία είχε πάει να παραιτηθεί, ο 52χρονος της ζήτησε να του πλύνει πιάτα, όπως έκανε και με την άτυχη 20χρονη.

Σώθηκε όμως, όταν έμαθε πως την περιμένει κάποιος να την πάρει και προφανώς για το λόγο αυτό ματαίωσε το φρικιαστικό σχέδιό του.

Επίσης, η 25χρονη ανέφερε πως πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός ωστόσο, της είπαν πως είχαν «φόρτο εργασίας» και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι εκείνη την στιγμή.

koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook