Μάνος Ιωάννου: Απαντά για τον χωρισμό του με την Ναταλία Γερμανού | Video

μάνος-ιωάννου-απαντά-για-τον-χωρισμό-τ-210478

MANOS IVANNOYΚαλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν ο Μάνος Ιωάννου και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, καθώς πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πως η σχέση τους είχε τελειώσει.

Ο ηθοποιός λοιπόν, ξεκαθάρισε το τοπίο λέγοντας πως  «Με την Ναταλία είμαστε μια χαρά!», δίνοντας έτσι τέλος σε κάθε φήμη περί χωρισμού.

Ωστόσο ο ίδιος δε θέλησε να μιλήσει παραπάνω για το θέμα και δεν απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν πέρασε κάποια κρίση η σχέση τους ή κάτι τέτοιο…Μάλιστα ο ηθοποιός έδειξε κάπως ενοχλημένος από την επιμονή του παρουσιαστή πάνω σε αυτό το θέμα. κάτι στο οποίο δε μας έχει συνηθίσει  καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η Ναταλία, δεν έκρυψαν ποτέ την σχέση του και πάντα μιλούσαν ανοιχτά γι’ αυτήν.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως όταν ακούστηκε πρώτη φορά πως το ζευγάρι χώρισε, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει πως ο ίδιος το γνώριζε εδώ και μια βδομάδα αλλά δε μπορούσε να μιλήσει, ενώ ο Θέμις Γεωργαντάς, στενός φίλος της Ναταλίας, είχε κρατήσει μια πιο ουδέτερη θέση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook