Μάνα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο!

μάνα-σκότωσε-το-μωρό-της-και-το-έβαλε-στ-18798

gynaika xiropedesΑπίστευτη φρίκη! Ανατριχιαστική υπόθεση παιδοκτονίας συγκλονίζει την Αχαΐα, μετά την αποκάλυψη ότι μια 31χρονη μητέρα σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το ηλικίας μόλις τριών μηνών παιδί της και μάλιστα -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- το έκρυψε στο ψυγείο του σπιτιού τους!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της της παιδοκτόνου, ο οποίος έλειπε από την Πέμπτη και όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα στο ψυγείο του σπιτιού στην περιοχή  Αλεποχώρι και υπέστη ισχυρό σοκ! Παρ’ όλα αυτά, μπόρεσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έχουν φτάσει στο σπίτι όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μαζί τους έχει φτάσει και ιατροδικαστής, ο οποίος εξετάζει τη σορό του άτυχου αγοριού. Η μητέρα, που φαίνεται να μην έχει συναίσθηση του τι έκανε, οδηγείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Πατρών. Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις κατάλαβε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του, το έβαλε στο ψυγείο! Ως τώρα, δεν έχει εξακριβωθεί αν το παιδί τοποθετήθηκε εκεί ζωντανό ή νεκρό.

 

Πηγή : protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook