Κυριάκος και Ντόρα στη βάφτιση του μωρού του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη | Video

κυριάκος-και-ντόρα-στη-βάφτιση-του-μωρ-737181

Τον 11 μηνών γιο τους βάφτισαν σε μια «μυστική» τελετή η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο μικρός τους γιος βαφτίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε το όνομα Δημοσθένης όπως είχε εξάλλου αποκαλύψει εδώ και καιρό σε δηλώσεις της η μητέρα του. Το Μυστήριο που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στην Πλάκα τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Στενοί συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν κοντά τους παρά το ψιλόβροχο αυτή τη σημαντική ημέρα της κοινής τους ζωής. Νονοί του Δημοσθένη ήταν η θεία του Αλεξία Μπακογιάννη και μία καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη, οι οποίοι είχαν παντρέψει το ζευγάρι στο Καρπενήσι.

Το όνομα του μικρού προέκυψε από έναν κοντινό φίλο του αδικοχαμένου πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο, που ονομαζόταν Δήμος και δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Το παρόν στο μυστήριο έδωσε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του λόγω ΔΕΘ

«Τρελαίνομαι για το γιαγιά. Έχω 7 εγγόνια» δήλωσε στην κάμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, που ως γιαγιά του μικρού που ήταν από τους πρώτους που παρευρέθηκαν στο Μυστήριο. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook