Κρήτη | Τον μαχαίρωσε για τα μάτια μιας γυναίκας

κρήτη-τον-μαχαίρωσε-για-τα-μάτια-μιας-117769

maxairiΜε τρεις μαχαιριές, στην κοιλιά και στο αριστερό χέρι μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 36χρονος από την Πολωνία τα ξημερώματα.

Προηγήθηκε καβγάς μέσα σε μπαρ του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστές δύο ακόμη άνδρες και αφορμή τα «μάτια» μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας είχε χωρίσει με τη σύντροφό του, επίσης από την Πολωνία, και εκείνη είχε πιάσει δουλειά πρόσφατα στο εν λόγω κατάστημα που συνέβη το αιματηρό επεισόδιο.

Ο Πολωνός που ήρθε από τα Χανιά, φέρεται να μπήκε στο μπαρ στο Ηράκλειο, να παρήγγειλε ποτό και στη συνέχεια τα αίματα «άναψαν», όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο άνδρες με τους οποίους συνεπλάκη.

«Άναψαν» τα αίματα

Ο ένας εξ αυτών φέρεται να τον κρατούσε και ο άλλος φέρετε να τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά, ενώ ο Πολωνός στην προσπάθειά του να αμυνθεί τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι του από το μαχαίρι.

Τραυματισμένος ο Πολωνός βγήκε από το μπαρ και ενημέρωσε από το κινητό του Αστυνομία και ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο.

Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου με ασθενοφόρο.  Οι γιατροί αντιμετώπισαν τα ελαφρά τραύματά του από μαχαίρι και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ταυτοποιήσει τους δύο άνδρες που φέρονται σύμφωνα πάντα με τον αλλοδαπό να τον τραυμάτισαν και οι οποίοι αναζητούνται.

 

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook