Κρήτη | Τα σκάφη βγήκαν… στη στεριά | Photos

κρήτη-τα-σκάφη-βγήκαν-στη-στεριά-photos-136851

skafos2Κατακλύστηκε το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου από τα φουσκωτά σκάφη του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών. Τα μέλη του έκαναν τη δική τους διαμαρτυρία ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου.

skafos6Πάνω στα τρέιλερ τα φουσκωτά σκάφη πραγματοποίησαν την δική διαμαρτυρίας, με απώτερο στόχο να ευαισθητοποιήσουν για τις προεκτάσεις μιας τέτοιας ενέργειας στην θαλάσσια γειτονιά μας.

skafos1Η πορεία με τα φουσκωτά ξεκίνησε από το λιμάνι του Ηρακλείου και συνέχισε από την λεωφόρο Καζαντζίδη, λεωφόρο Ικάρου, Πλατεία Ελευθερίας. λεωφόρος Δικαιοσύνης, λεωφόρος Καλοκαιρινού, Χανιόπορτα, λεωφόρος 62 Μαρτύρων με κατάληξη το Γιόφυρο.

skafos3«Ζητούμε από την κυβέρνηση και ειδικά από τα υπουργεία Εξωτερικών, Περιβάλλοντος και Εθνικής Άμυνας, να δείξουν την οικολογική τους ευαισθησία και να αποτρέψουν την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στα διεθνή νερά της Μεσογείου, με τους κινδύνους και τις επιπτώσεις για το οικοσύστημα της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

skafos5Πηγή: candianews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook