Κρήτη | Συγκλονισμένη η οικογένεια του σεφ μετά τη σύλληψη του δολοφόνου του

κρήτη-συγκλονισμένη-η-οικογένεια-του-250073

papoutsidakisΣυγκλονίζει το μήνυμα της οικογένειας του 30χρονου σεφ Νίκου Παπουτσιδάκη από την Αυλή Πεδιάδος, ο οποίος πριν από τρία χρόνια εκτελέστηκε εν ψυχρώ από μέλος συμμορίας Αλβανών ληστών στην Καισαριανή. Η εκτέλεση του 30χρονου παλικαριού έγινε μπροστά στα μάτια του 32χρονου αδελφού του, Μάνου, τον οποίο επίσης πυροβόλησε με καλάσνικοφ ο Αλβανός ληστής και για αρκετό καιρό έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Θέλουμε να δούμε το πρόσωπο του κτήνους που αφαίρεσε τελείως άδικα τη ζωή του παιδιού μας» δηλώνουν.

Η είδηση ότι ο δολοφόνος με το καλάσνικοφ συνελήφθη στην Ελβετία καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα, αναπόφευκτα φορτίζει συναισθηματικά την οικογένεια, η οποία πριν από μερικούς μήνες, τον Ιανουάριο, βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες όπου δικάζονταν άλλα μέλη της συμμορίας, στα οποία επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 25 και 17 ετών για την τραγική υπόθεση.

Είναι ανατριχιαστικό ότι ο δράστης πυροβόλησε τον 30χρονο στην αριστερή κλείδα, ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και τότε ο Αλβανός τον πλησίασε περίπου στο ένα μέτρο και τον πυροβόλησε στην καρδιά!

Μέσω του στενού συγγενή και δικηγόρου τους, Μανόλη Λιανάκη-η οικογένεια θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη του συλληφθέντος Αλβανού-η μητέρα και ο αδελφός του αδικοχαμένου Νίκου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»:

«Κάθε φορά που διαβάζουμε ή ακούμε κάτι για τη δολοφονία του παιδιού μας και τον βαρύτατο τραυματισμό του Μανόλη, έρχονται στη μνήμη μας εικόνες θλίψης, απόγνωσης και αβάσταχτης στεναχώριας, η οποία δεν μπορεί να μετριαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν. Πληροφορηθήκαμε ότι ο δολοφόνος με το καλάσνικοφ συνελήφθη στην Ελβετία. Δυστυχώς, οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω για να έρθει ο γιος μας στην αγκαλιά μας. Θέλουμε όμως να δούμε το πρόσωπο αυτού του κτήνους που αφαίρεσε τελείως άδικα τη ζωή του παιδιού μας και ελπίζουμε να έχει μία δίκαιη δίκη και να πάρει μία ανάλογη ποινή που αρμόζει σε ανθρωπόμορφα κτήνη».

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook