Κρήτη | Πατέρας 6χρονου Νικόλα: «Ξαναγεννήθηκα… Αυτό το παιδί είναι η ζωή μου»

κρήτη-πατέρας-6χρονου-νικόλα-ξαναγεν-687535

Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος Νικόλας, σκορπώντας χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας τόσο στον πατέρα όσο και στην μητέρα του, που μερόνυχτα τώρα περίμεναν μία αχτίδα φωτός μέσα στον εφιάλτη που είχαν περιέλθει.

«Ξαναγεννήθηκα….», λέει ο πατέρας

Από τις 26 Απριλίου, όταν και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, το 6χρονο αγόρι βρισκόταν διασωληνωμένο και σε καταστολή, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πατέρας του μικρού Νικόλα, κ. Ιωσήφ Οικονομάκης, μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά του, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην οικογένεια του τις τελευταίες ημέρες.

«Όλο αυτό το διάστημα ήταν δύσκολα όσο δεν μπορείς να βάλεις   στο μυαλό σου, εγώ έπαθα πολλή ζημιά, εκείνο το κοπέλι είναι η ζωή μου .Η γυναίκα δεν έχει φύγει απο κει ούτε λεπτό ,εγώ πηγαίνω και έρχομαι στο χωριό,κάθε μέρα είμαι στο νοσοκομείο, αν δεν είμαι το μεσημέρι θα μαι το βραδυ»

«Σαν να ξαναγεννήθηκα…. Οι γιατροί μας είπαν ότι το κοπέλι πάει καλά, το έχουν αποσωληνώσει , τρώει μόνο του καλά πάει, δόξα τον Θεό! Δηλαδή δεν έχει πρόβλημα μέχρι στιγμής από ότι μας είπαν που να είναι δηλαδή σοβαρό»

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλο, ο οποίος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, «η  κατάστασή του 6χρονου είναι εμφανώς βελτιωμένη, δεν είναι πλέον διασωληνωμένος, όμως παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ευελπιστώντας πως θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του».

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook