Κρήτη | Οι αδιάφθοροι ντετέκτιβ αναζητούν τις … «χρυσές» βίλες

κρήτη-οι-αδιάφθοροι-ντετέκτιβ-αναζητ-54161

viles1Δηλώνονται ακατοίκητες ωστόσο αποτελούν … χρυσορυχείο για τους ιδιοκτήτες τους ! Ο λόγος για τις … «χρυσές» βίλες που ενοικιάζονται παράνομα το καλοκαίρι σε εύπορους τουρίστες που δε διστάζουν να καταβάλουν ένα ακριβό τίμημα για να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Τις βίλες αυτές αναζητούν στο Ηράκλειο και σε περιοχές κοντά στην πόλη οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ Κρήτης οι οποίοι έχουν επιδοθει σε ρόλο … ντετέκτιβ διερευνώντας σχετικές καταγγελίες που έχουν φτάσει στην υπηρεσία.

Οι ελεγκτές προσποιούνται τους  ενδιαφερόμενους πελάτες για την ενοικίαση των πολυτελών κατοικιών με στόχο να περιέλθουν στη διάθεση τους οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους δήθεν  θα προπληρώσουν τα χρήματα της ενοικίασης της βίλας. Αν οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι του εσωτερικού, τότε ζητούν άμεσα  το «άνοιγμα» τους προκειμένου να εντοπίσουν τις αδήλωτες συναλλαγές. Σημαντικό κομμάτι της έρευνας είναι να ταυτοποιήσουν τους ιδιοκτήτες και να αναζητήσουν τους λογαριασμούς νερού και ΔΕΗ.

Οι ενοικιάσεις των πολυτελών κατοικιών γίνονται μέσω διαδικτύου και γραφείων του εξωτερικού, τα οποία αναλαμβάνουν να κλείσουν το πακέτο των παράνομων μισθώσεων που σε πολλές περιπτώσεις «βαπτίζονται» ως φιλοξενία συγγενών και φίλων για κάλυψη.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook