Κρήτη | Ξυπνούν οι μνήμες από το άγριο φονικό στις Πατσίδες

κρήτη-ξυπνούν-οι-μνήμες-από-το-άγριο-φ-748514

Αύριο αναμένεται να φτάσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου η υπόθεση της μυστηριώδους δολοφονίας με θύμα έναν 69χρονο άνδρα στις Πατσίδες. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει σκοτεινά σημεία και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά αναμένεται να ξεδιπλωθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί εκ νέου αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης από τον συνήγορο υπεράσπισης.

Όπως έχει γράψει το Cretalive για την υπόθεση κατηγορείται ένας 67χρονος σήμερα Ηρακλειώτης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 67χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 69χρονο Ανωγειανό μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι το θύμα του ήταν άγνωστο και ήρθε στο σπίτι του για να τον ληστέψει ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο 67χρονος δέχτηκε τον 69χρονο στο σπίτι του και μάλιστα του έκανε και καφέ ενώ ο καυγάς ξεκίνησε από το εσωτερικό του σπιτιού !

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του δράστη άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του γιου του.

Πηγή:cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook