Κρήτη | Με όλες του τις δυνάμεις ο δήμος, στο πλευρό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης

κρήτη-με-όλες-του-τις-δυνάμεις-ο-δήμος-332699
Φωτογραφία αρχείου

Στη διάθεσή του ο δήμος έχει ένα μεγάλο υδροφόρο όχημα και μικρότερες υδροφόρες της ΔΕΥΑΗ, σκαπτικά μηχανήματα για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών αλλά και χειριστές και οδηγούς.

Ήδη έχει συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η Πολιτική Προστασία του δήμου Ηρακλείου, στη φωτιά στον Προφήτη Ηλία και στη μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο Βατσινά.

Στη διάθεσή του ο δήμος έχει ένα μεγάλο υδροφόρο όχημα και μικρότερες υδροφόρες της ΔΕΥΑΗ, σκαπτικά μηχανήματα για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών αλλά και χειριστές και οδηγούς που μπορούν να βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Όπως είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Μαρίνος Παττακός, σημαντική είναι και η συνδρομή των εθελοντών του δήμου που αγγίζουν τους 70 στον αριθμό, αλλά και των εθελοντών της Πυροσβεστικής και άλλων φορέων που προστρέχουν όπου χρειαστεί.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ανοιχτές είναι οι κλιματιζόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ και το Πολύκεντρο Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου προκειμένου να βρουν εκεί καταφύγιο όσοι το έχουν ανάγκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook