Κρήτη | «Με είχε ξετρελάνει, μπήκε ο διάολος μέσα μου»: Σοκάρει η απολογία του 54χρονου για το βιασμό της αθλήτριας

κρήτη-με-είχε-ξετρελάνει-μπήκε-ο-διά-257771

dikiΕρωτική σχέση υποστήριξε ότι είχε με την ανήλικη, τότε, αθλήτρια, ο 54χρονος σήμερα προπονητής, όπως είπε κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για το βιασμό της νεαρής κοπέλας.

Ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι την ερωτική σχέση την προκάλεσε εκείνη και ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του!

Ζήτησε συγγνώμη ξανά και ξανά από και από το δικαστήριο, και από τη γυναίκα του, την οικογένειά του και την κοινωνία. «Βιώνουμε ένα Γολγοθά», είπε χαρακτηριστικα. Και πρόσθεσε: «Όλοι μας συμπαραστέκονται».

Ο 54χρονος άνδρας είπε ότι η ανήλικη τότε κοπέλα τον είχε … ‘ξετρελάνει’ και τόνισε ότι ήταν, σεξουαλικά, ιδιαίτερα έμπειρη. «Αυτη μου ζήτησε σχέση. Μπήκε ο διάολος μέσα μου. Δεν ήταν ανήλικη, αντιθέτως, ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένη», σημείωσε και συμπλήρωσε «Αυτά που βίωσα ερωτικά μαζί της, δεν τα έχω ξαναζήσει ποτέ… !»

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι λίγο έλειψε να διαλύσει το σπίτι του και είπε ότι κάποια στιγμή, η γυναίκα του κάτι υποψιάστηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς της κοπέλας και του είπε να προσέχει.

Πρόσθεσε ότι ο γιος του ουσιαστικά τον κράτησε καθώς τον προειδοποίησε ότι «εάν χωρίσετε με τη μαμά, θα πέσω από το μπαλκόνι»

Αναλυτικά, για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή, τόνισε ότι όπως εμαθε, πολλοί ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά της γυναίκας του με τη Χρυσή Αυγη και του ζήτησαν να μην το κάνει, υπονοώντας ότι είχαν σκοπό να τον καταστρέψουν και ότι όλη αυτή η ιστορία προκλήθηκε με μοναδικό σκοπό την καταστροφή του!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εάν με τιμωρούσαν πριν από 14 χρόνια, τώρα η ιστορία θα είχε λήξει, δεν θα περνούσα αυτόν τον Γολγοθά. Προσπαθώ μέσα από το δρόμο του Θεού να εξιλεωθώ».

Παράλληλα, είπε ότι ο παπούς του κατάγεται από τα καμμένα χωριά της Βιάννου και σε καμία περίπτωση δε δέχεται τον χαρακτηρισμό «φασίστας» και «ναζιστης».

Συνολικά, για την υπόθεση, οι μάρτυρες που θα εξεταστούν ξεπερνούν τους 20.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook