Κρήτη | Μαθήτριες Γυμνασίου καταγγέλουν παρενόχληση απο εργάτη

κρήτη-μαθήτριες-γυμνασίου-καταγγέλο-333479

Αναστατωμένοι γονείς προχώρησαν χθες το βράδυ σε καταγγελία κατά αλλοδαπού εργάτη, τον οποίο κατηγορούν ότι παρενοχλούσε τις ανήλικες κόρες τους. Συγκεκριμένα, το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί στο Γυμνάσιο Αρχανών και στην πραγματικότητα πρόκειται για σειρά περιστατικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ο αλλοδαπός εργάτης, που απασχολείται στο χώρο του Γυμνασίου, φέρεται να έχει παρενοχλήσει 13 τουλάχιστον κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών (Β’-Γ’ Γυμνασίου). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρενόχληση ήταν λεκτική, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο αλλοδαπός εργάτης προχώρησε και σε χειρονομίες.

Οι κοπέλες, αφού υπέστησαν ξεχωριστά η κάθε μία αυτού του είδους τις προσβολές από το… «θερμό» εργάτη, εκμυστηρεύτηκαν τα γεγονότα στους γονείς τους, οι οποίοι, και ενημέρωσαν τις τοπικές Αρχές.Για το λόγο αυτό μετέβησαν αργά χθες το βράδυ στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και προχώρησαν στην καταγγελία, προκειμένου να σταματήσουν τη δράση του 46χρονου Ιρανού, προβαίνοντας ακόμη και σε μηνύσεις.

Ο 46χρονος Ιρανός πατέρας 2 παιδιών, πραγματοποιούσε εργασίες στο σχολείο των Αρχανών για 2 χρόνια περίπου. Τα περιστατικά σημειώθηκαν τις τελευταίες 2 ημέρες.Σύμφωνα με τις πληροφορίες,τα κορίτσια αφού αντιλήφθηκαν από τις κινήσεις του αλλοδαπού τι θα επακολουθούσε ,ενημέρωσαν το διευθυντή του σχολείου για το συμβάν.

Το πρωί μάλιστα συναντιέται ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων, Μανόλης Κοκοσάλης, με το διευθυντή του σχολείου και την υπεύθυνη εκπαίδευσης του δήμου, μαζί με γονείς στο Γυμνάσιο Αρχανών προκειμένου να συζητηθεί το συμβάν.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook