Κρήτη | Κρίσιμη η κατάσταση του φιλάθλου | Ευθύνες στην Αστυνομία από τον πρόεδρο του Εθνικού

κρήτη-κρίσιμη-η-κατάσταση-του-φιλάθλο-169773

filathlos 1Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου – Εθνικού. Ο σοβαρός τραυματισμός του 46χρονου στιγμάτισε για πολλοστή φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας θα διακομιστεί στην Αθήνα.

filathlos 2Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές, και μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη.

Ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Την ίδια ώρα, ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του.

«Νιώθω ντροπή που στην Ελλάδα του 2014 ό,τι και να κάνουμε θα παραμείνουμε κάφροι. Πήγαμε σε ένα γήπεδο όπου η διοίκηση του Ηροδότου και οι άνθρωποί του είναι σοβαρότατοι και φιλόξενοι. Κάτσαμε σε μια κερκίδα που παρ’ όλες τις προσπάθειες που κάναμε εδώ και μέρες με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, τους εξηγήσαμε ότι θα έχουμε γύρω στις 50 φιλάθλους και είναι δόκιμο να υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή, 5 αστυνομικοί, 10;

Ώστε για τους φόβους των Ιουδαίων να μην γίνει τίποτα. Δυστυχώς η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου θεώρησε ότι είμαστε στο Μάντσεστερ ή στο Λίβερπουλ και δεν είμαστε στην Αλικαρνασσό.

Έφερε σε ένα γήπεδο που είχε πάνω από 1.000 άτομα δύο αστυνομικούς που μάλιστα ήταν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στην κερκίδες. Κάτσαμε λοιπόν στις κερκίδες με τους ανθρώπους του Ηροδότου.

Ξαφνικά λοιπόν ήρθαν 2-3 άτομα επί τούτου για να δημιουργήσουν καυγά.

Σταμάτησε το όλο θέμα εν τη γενέσει του και μετά ξαφνικά 3άτομα ας πούμε σε κατάσταση μέθης, υπό την επήρεια ναρκωτικών στοχοποίησαν  ένα παλικάρι, άρχισαν και το χτυπούσαν και τελικά με την εμπλοκή όλων μας κάποια στιγμή σηκώθηκαν  και φύγανε και tο παλικάρι ήταν σε κωματώδη κατάσταση».

Ωστόσο, από την πλευρά τους, κύκλοι της Αστυνομίας που εκφράζουν τη θλίψη τους για τα δραματικά γεγονότα, υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως ενημέρωση για την παρουσία φιλάθλων του Εθνικού στο γήπεδο.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook