Κρήτη | Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδά στην Ιεράπετρα για καλό σκοπό

κρήτη-η-άλκηστις-πρωτοψάλτη-τραγουδά-409440

Κορυφώνεται το Σάββατο 20 Αυγούστου η προσπάθεια δεκάδων εθελοντών που βρίσκονται σε συνεχή προετοιμασία τους τελευταίους μήνες για την αγορά ‘’Κινητής Υγειονομικής Μονάδας – Ασθενοφόρου’’ στην πόλη της Ιεράπετρας !

Με την μεγάλη και πολυαναμενόμενη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο θα επιχειρηθεί η πρώτη προσπάθεια συλλογής χρημάτων από συνολικά τρείς που υπολογίζουν πως θα χρειαστούν οι διοργανωτές για την συλλογή των 21.000 ευρώ που είναι ο στόχος !

Η ιδέα του «Πάζλ της Αγάπης» απ’ ότι φαίνεται βρήκε αρκετούς υποστηρικτές με δεκάδες κομμάτια να μοιράζονται καθημερινά και την σελίδα της διοργάνωσης να γεμίζει χαμόγελα και θετική ενέργεια από φορείς, επιχειρήσεις και παρέες που παίρνουν το δικό τους κομμάτι συμβάλλοντας στην μεγάλη φιλανθρωπική δράση !

Η εθελοντική ομάδα “Ierapetra V2’’ έκανε μάλιστα κάλεσμα για νέους εθελοντές προκειμένου να ανταπεξέλθει στο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό του κόσμου για ολοένα και περισσότερα κομμάτια πάζλ !

Puzzle 2016

Αυτές τις μέρες ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ, στο Progressive αλλά και το Ψητοπωλείο Special για την Ιεράπετρα, στα Ζαχαροπλαστεία ‘’Μήλο’’ για τον Άγιο Νικόλαο, στην καφετέρια ‘’Εν Πλώ’’ για την Σητεία και στο Δισκοπωλείο Αεράκης για το Ηράκλειο !

Να σημειώσουμε πως αυτή θα είναι η μοναδική εμφάνιση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε όλη την Κρήτη για το φετινό Καλοκαίρι !

Στην συναυλία θα συμμετέχουν επίσης τοπικά συγκροτήματα τα οποία θα ανοίξουν το πρόγραμμα ενώ μετά στο τέλος αναμένεται να στηθεί μεγάλο Κρητικό γλέντι με τοπικούς παραδοσιακούς καλλιτέχνες να παίρνουν την σκυτάλη μέχρι το πρωί !

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα της διοργάνωσης για όλα τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις : www.facebook.com/IerapetraUnited

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook