Κρήτη | Είχε κάνει το μαγαζί του…. «coffee shop» 42χρονος Ρεθεμνιώτης | Photos

κρήτη-είχε-κάνει-το-μαγαζί-του-coffee-shop-42χ-276551

Συνελήφθη, 42χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στo Ρέθυμνο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 13 συσκευές αλέσεως ακατέργαστης κάνναβης, 5 γυάλινες συσκευές καπνίσματος (τύπου ναργιλέ), 3 θήκες περιέχουσες ειδικά σετ για χρήση κοκαΐνης (συσκευή ρινικής εισπνοής και μαχαιρίδιο με λεπίδα ακριβείας).

Από την αστυνομία, έγιναν γνωστά τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (14.08.2015) το πρωί στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 42χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας 42χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν τοποθετημένα σε εμφανή σημείο του καταστήματος και κατασχέθηκαν:

• εβδομήντα δύο (72) είδη καραμέλας στηριγμένα σε πλαστικό στέλεχος χρώματος πράσινου, τα οποία περιέχουν εκχύλισμα κάνναβης εντός διάφανης διαφημιστικής συσκευασίας,

• δεκατρείς (13) ειδικές συσκευές αλέσεως ακατέργαστης κάνναβης,

• πέντε (5) γυάλινες συσκευές καπνίσματος (τύπου ναργιλέ) ειδικούς για χρήση ακατέργαστης κάνναβης,

• τρείς (3) κοίλους σωλήνες καπνίσματος με επιστόμιο για χρήση ακατέργαστης κάνναβης,

• τρεις (3) δερμάτινες θήκες, περιέχουσες ειδικά σετ για χρήση κοκαΐνης (συσκευή ρινικής εισπνοής και μαχαιρίδιο με λεπίδα ακριβείας).

Επιπλέον, εντός του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook