Κρήτη | Αυτοψία στα έργα του κέντρου από τον δήμαρχο Ηρακλείου | Photos

κρήτη-αυτοψία-στα-έργα-του-κέντρου-από-673242

Αυτοψία στα έργα της Λεωφόρου Καλοκαιρινού και της οδού Ίδης έκανε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Ευγενία Στυλιανού, συνομίλησε με καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι είδαν με ικανοποίηση ότι η υπόσχεση που τους έδωσε στην σύσκεψη της Μεγάλης Δευτέρας, για ασφαλτόστρωση και απελευθέρωση του κομματιού της Καλοκαιρινού, το οποίο μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος του εργοταξίου, έγινε πραγματικότητα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και στην όδο Ίδης, όπου η σκυροδέτηση έχει μπει στο τελικό της στάδιο.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του , ο Δήμαρχος δήλωσε: «Καθώς το έργο προχωρά, συζητάμε καθημερινά με τους δημότες και τους επαγγελματίες της περιοχής, ακούμε τις παρατηρήσεις τους και όπου μπορούμε προσαρμοζόμαστε. Η ταλαιπωρία κατά την εκτέλεση μιας τόσο μεγάλης και περίπλοκης ανάπλασης, όπως είχαμε πει ευθύς – εξαρχής, ήταν δεδομένη. Για αυτό χρειάζεται η συνεργασία και η καλή συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να ξεπεράσουμε την δύσκολη περίοδο των εργασιών με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και όταν ολοκληρωθεί το έργο να απολαύσει ολόκληρη η πόλη, τα πολλαπλά οφέλη του».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook