Κρήτη | Έριξαν φόλες μέχρι και σε υδροβιότοπο! | Photos

κρήτη-έριξαν-φόλες-μέχρι-και-σε-υδροβι-736783

Η κακοποίηση ζώων αλλά και οι φόλες έχουν γίνει πλέον… παράδοση στην Κρήτη, όπως έρχεται να επιβεβαιώσει άλλο ένα περιστατικό, αυτή τη φορά από τον υδροβιότοπο της Καταλυκής στη Μεσαρά.

Το περιστατικό έκανε γνωστό μέσα από το facebook ένας αυτόπτης μάρτυρας:

«Ας θαυμάσουμε όλοι μαζί τον μεγαλύτερο φυσικό υδροβιότοπο της Καταλυκής εδώ στη Μεσαρά. Ο υδροβιότοπος αυτός φιλοξενεί τόσα διαφορετικά είδη πουλιών ανά διαστήματα. Φιλοξενεί επίσης και φόλες μαζί με πτώματα σκυλιών εκεί στη λίμνη, λίγο πιο πέρα απ τα σπίτια.

Ε μη μας χαλάνε και τη θέα τα πτώματα. Εκεί που βγαίνουν όλοι βόλτα. Εκεί που γκρινιάζουν για τα αδέσποτα ,λες και ήταν επιλογή τους, αλλά προτιμούν το δηλητήριο τριγύρω και ας βάζουν και τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

Εκεί που θέλουν τον τουρισμό και ποντάρουν σ’ αυτόν αλλά δε σκέφτονται ότι οι τουρίστες σοκάρονται με τέτοιες συμπεριφορές. Δε ξέρω ποιος κλαίει το συγκεκριμένο δεσποζόμενο σκυλί. Προσπάθησα…

Παράξενο πράγμα βέβαια ότι συναντήθηκα με εκπροσώπους του Δήμου προχτές σχετικά με ένα σκυλί εκεί δίπλα, προσπαθώντας να το πιάσουμε μιας και όλοι έκαναν παράπονα στο Δήμο μας. Φυσικά, ήταν τόσο τρομοκρατημένο που δεν τα καταφέραμε και ζήτησα 1 εβδομάδα διορία. Κάποιος δεν έχει τόση υπομονή όπως φαίνεται..

ΥΓ: Συγγνώμη για το σκληρό υλικό, αλλά πρέπει να δουν τα χάλια μας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook