Κρήτη | «Ένοχος» ο ληστής με το κατσαβίδι

κρήτη-ένοχος-ο-ληστής-με-το-κατσαβίδ-105172

katsavidiΤουλάχιστον επτά φορές ο 21χρονος είχε αφαιρέσει από νεαρά άτομα πορτοφόλια, κινητά κ.α με την απειλή μαχαιριού ενώ δε δίστασε να γρoνθοκοπήσει και ένα από τα θύματα του.

Ένοχος κρίθηκε σήμερα ένας 21χρονος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ληστείες που διέπραξε μαζί με άλλους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2014 σε βάρος παιδιών σε κεντρικούς δρόμους με δίκυκλο ή πεζός.

Σύμφωνα με το cretalive.gr,

Ο 21χρονος φέρεται να έχει διαπράξει 7 ληστείες σε βάρος νεαρών ατόμων με την απειλή μαχαιριού ή κατσαβιδιού προκειμένου να τους αφαιρέσει τσάντες, κινητά, πορτοφόλια κ.α στην Λεωφόρο Δημοκρατίας , στο Πάρκο Γεωργιάδη , στο ΤΕΙ αλλά και στην «καρδιά» της πόλης.

Μάλιστα, 10 θύματα της παρέας του δράστη κλήθηκαν να περιγράψουν τον τρόμο και την απειλή που βίωσαν ενώ ένα άτομο ανέφερε ότι γρονθοκοπήθηκε.

Ο δράστης αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τις ληστείες και τόνισε ότι προσπαθούν να τον μπλέξουν στην υπόθεση ωστόσο το δικαστήριο δε πείστηκε και κρίθηκε ένοχος.

Του αναγνωρίστηκε ωστόσο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 χρόνων και 3 μηνών με 3ετή αναστολή, υπό τον όρο να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook