Κοινή sexy φωτογράφηση για Βαλαβάνη-Βασάλο: Από πότε είναι ζευγάρι;

κοινή-sexy-φωτογράφηση-για-βαλαβάνη-βασά-633526

Το ζευγάρι είναι μαζί και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό DownTown και προχώρησαν στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ως ζευγάρι.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Survivor, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν ανάμεσά τους κάποιο διάστημα μετά. Για τη σχέση τους μίλησαν αναλυτικά στη συνέντευξη που έδωσαν στην Φανή Πλατσατούρα, επισημαίνοντας πως η σχέση τους μετρά ήδη 3 μήνες!

«Τον Οκτώβρη δώσαμε το πρώτο μας φιλί», εξομολογήθηκε η αθλητικογράφος στο περιοδικό

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Κάναμε μέχρι και διακοπές μαζί για πέντε μέρες στη Ρόδο. Ήμασταν φίλοι και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά. Όταν όμως γίναμε ζευγάρι πια, δεν φοβηθήκαμε να το ανακοινώσουμε, απλώς το καθυστερήσαμε μέχρι να σιγουρευτούμε για τη σχέση. Γιατί ήταν πλέον χαζό να κρυβόμαστε και λέμε σε όλους όσοι μας ρωτούσαν συνέχεια: “Όχι, παραμένουμε ακόμη φίλοι”. Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να βγούμε να το πούμε.».

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε το συγκεκριμένο θέμα και ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέρον έχει η ατάκα της Ευρυδίκης για το μεγαλύτερο… ελάττωμα του Κωνσταντίνου Βασάλου.  «Ότι πρέπει να τρώει κάθε πρωί τα αυγά του. Σηκώνομαι κάθε πρωί να του φτιάξω τα αυγουλάκια του και όταν έχω ρεπό βάζω ξυπνητήρι του τα φτιάχνω και ξανακοιμάμαι», σχολίασε.

Πηγή: peoplegreece.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook