Κατεπείγουσες προεκλογικές προσλήψεις στο Δήμο Χανίων … Νόμιμο ναι, ηθικό;

κατεπείγουσες-προεκλογικές-προσλήψε-67334

dimos-xanion-e1354190391746Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. λίγες ημέρες πριν τις εκλογές αποφασίστηκε εκτάκτως η πρόσληψη επτά ατόμων υποχρεωτικής εκπαίδευσης, για την αντιμετώπιση «κατεπειγουσών αναγκών» στους παιδικούς σταθμούς.

Τι κι αν οι προσλήψεις έχουν «παγώσει και οι δίμηνες συμβάσεις έχουν μείνει μοναδικό «εργαλείο» στα χέρια του δήμου για την κάλυψη του αναγκών του… όταν υπάρχει καλή διάθεση, φαίνεται πως μπορεί να αξιοποιηθεί «καταλλήλως».

Έτσι, δώδεκα μέρες πριν τις εκλογές, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, οι κατεπείγουσες ανάγκες, διαπιστώθηκαν.

Και μόλις μέσα σε μία εβδομάδα, ο οργανισμός κατάφερε και προχώρησε στην προκήρυξή, την δημοσιοποίησή της, έδωσε προθεσμία υποβολής αιτήσεων, συνεδρίασε ξανά, αξιολόγησε τις αιτήσεις, ανακοίνωσε τους επιτυχόντες αλλά και τα κριτήρια της επιλογής τους, άφησε περιθώριο για ενστάσεις και έπειτα, προχώρησε στην πρόσληψη του προσωπικού!

Όχι, όχι. Πιθανόν λόγω… του κατεπείγοντος, κάποια από αυτά τα βήματα «αναγκάστηκαν» να τα παραλείψουν, φτάνοντας απευθείας… στο προκείμενο! Δύο μέρες πριν τις εκλογές και με ημερομηνία 16/05 (!) οι προσλήψεις ανακοινώνονται! (ΕΔΩ).

Προκήρυξη; Μοριοδότηση; Προσόντα; Αξιολόγηση;

Λεπτομέρειές για μια δημοτική αρχή με… κατεπείγουσες ανάγκες!

zarpa.gr

 

 

2 thoughts on “Κατεπείγουσες προεκλογικές προσλήψεις στο Δήμο Χανίων … Νόμιμο ναι, ηθικό;

  1. Ο συγκεκριμένος δημοτικός οργανισμός έχει ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ προβεί σε προσλήψεις τέτοιου τύπου,χωρίς καν την παραμικρή αξιολόγηση, για να καλύψει ΠΑΓΙΕΣ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ ανάγκες του, χρησιμοποιόντας τους εργαζομένους σαν υποχείρια και τοποθετώντας τους σε θέσεις διαφορετικές απ’οτι έχουν υπογράψει στη σύμβαση εργασίας τους. Η κυρία πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. απ’οτι φαίνεται είχε αποτελέσματα απο τον προεκλογικό της αγώνα, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να βοηθήσει και τον απερχόμενο απ’οτι φαίνεται δήμαρχο…
    http://www.zarpa.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%A7%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook