Κάνε το test των εσωρούχων που θα αποκαλύψει τα πάντα για την προσωπικότητα σου!

κάνε-το-test-των-εσωρούχων-που-θα-αποκαλύψ-135239

esorouxaΆνοιξε το συρτάρι με τα εσώρουχα και δες ποιο χρώμα κυριαρχεί… Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό δείχνει βασικά στοιχεία για την προσωπικότητά σου!

Σύμφωνα με έρευνα της ψυχολόγου, Ντόνα Ντάουσον, το χρώμα των εσωρούχων σου μπορεί να αποκαλύψει σε έναν άντρα πολλά για το χαρακτήρα σου αλλά και το αν και κατά πόσο είσαι πρόθυμη να του δοθείς ολοκληρωτικά!

Μάθε λοιπόν τα αποτελέσματα της μελέτης και δες αν σου… ταιριάζουν τα εσώρουχα σου:

Κόκκινα εσώρουχα: Φλογερή προσωπικότητα γεμάτη πάθος και δυναμισμό. Είσαι μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι ζητάει. Βέβαια η υπερβολή και η ανάγκη για προσοχή είναι στοιχεία της γοητείας σου…

Μπεζ στο χρώμα του δέρματος: Είσαι ισορροπημένη και προσγειωμένη γυναίκα που δεν επιζητά να δείχνει σεξουαλική και θελκτική, αφού ξέρει τι είναι.

Μαύρα εσώρουχα:Ισχυρή προσωπικότητα με πάθος αλλά και σοβαρότητα.

Ροζ εσώρουχα: Ο ρομαντισμός σου δεν κρύβεται! Επιζητάς στοργή και προστασία από το σύντροφό σου αφού είσαι ευαίσθητη και θέλεις τον άντρα κυνηγό και κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Λευκά εσώρουχα:Αθώα γυναίκα που ακόμα δεν έχει εξερευνήσει απόλυτα τη σεξουαλικότητά της. Είσαι πρόθυμη να μάθεις νέα… κόλπα στο κρεβάτι και είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις.

Με έντονα χρώματα και σχέδια: Είσαι ένας ενθουσιώδης χαρακτήρας που κρατάει το παιδί μέσα του. Θέλεις να πειραματιστείς και δεν φοβάσαι τις προκλήσεις, πάντα κρατώντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση.

Χωρίς εσώρουχα: Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις σεξουαλικές σου δυνατότητες και δεν φοβάσαι τίποτα!

Πηγή: faysbook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook