Θυελλώδεις άνεμοι και βροχές στη νότια Ελλάδα

θυελλώδεις-άνεμοι-και-βροχές-στη-νότι-64180

kairosΤοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Κυριακή στις νοτιότερες περιοχές της χώρας ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ θα εξασθενήσουν βαθμιαία.

Αναλυτικά ο καιρός:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες και οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και οι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 21 βαθμούς, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα 5-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα, αναμένονται σποραδικές καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύντομα και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-24 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις μέχρι 8 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στη βόρεια Κρήτη ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 4-6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook