Θρίλερ με «απαγωγή» ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ στην Κριμαία

θρίλερ-με-απαγωγή-ειδικού-απεσταλμ-130700

oieΜε την απειλή όπλων υποδέχθηκαν στρατιώτες στην Κριμαία, τον Ρόμπερτ Σέρι ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αρχικά οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες, καθώς ήθελαν τον Σέρι να έχει πέσει θύμα απαγωγής από ενόπλους στην πρωτεύουσα της Κριμαίας, τη Συμφερούπολη.

Ωστόσο, αργότερα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Γιαν Έλιασον, διέψευσε την είδηση, υποστηρίζοντας ότι ο αξιωματούχος απειλήθηκε αλλά δεν απήχθη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ανταποκριτής του βρετανικού Itv, Τζέιμς Μέιτς, ανήρτησε φωτογραφία του μαζί με τον Σέρι, στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, αναφέροντας ότι βρίσκονται μαζί σε καφετέρια, την ώρα που ένοπλοι εμποδίζουν την έξοδο.

Ο Μέις φωτογράφισε, μάλιστα, έναν από τους στρατιώτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την καφετέρια και ενημέρωσε πως ο Σέρι οδεύει προς το αεροδρόμιο με τη βοήθεια της αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι ολοκλήρωσε την αποστολή του στην Κριμαία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το δίκτυο BBC, ανώτατος Ουκρανός αξιωματικός της συνοριοφρουράς, ο στρατηγός Μιχαήλ Κοβαλ, απήχθη στην Κριμαία, τον οποίο οδήγησαν στη Σεβαστούπολη.

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook