Θες να συμμετέχεις στο νέο σποτ του Θοδωρή Παπαδουλάκη; | Δες εδώ

θες-να-συμμετέχεις-στο-νέο-σποτ-του-θοδ-189948

theo_pΟ Θοδωρής Παπαδουλάκης και η ομάδα του έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν μία μικρή ταινία για τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά. Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, o επιτυχημένος Χανιώτης σκηνοθέτης καλεί όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία των γυρισμάτων να συμμετέχουν σε αυτό. Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Μου έχει ανατεθεί να σκηνοθετήσω μια μικρή ταινία για τη στήριξη του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Το story αφορά έναν πατέρα και την κόρη του που αβοήθητοι στέκονται στη βροχή, ενώ τους προσπερνούν περαστικοί κρατώντας ομπρέλες. Όλοι φαίνεται να είναι στον δικό τους κόσμο χωρίς να τους βλέπουν. Ώσπου έρχεται ένας άντρας να τους προστατέψει απο τη βροχή με τη δική του ομπρέλα. Ο σκοπός του σποτ είναι να παροτρύνουμε ο ένας τον άλλο και να ανοίξουμε τα μάτια μας σ’αυτά που συμβαίνουν γύρω μας στη σκληρή αυτή εποχή.

Όσοι απο σας θα θέλατε να ζήσετε την εμπειρία ενός γυρίσματος θα ήταν χαρά μας να συμετάσχετε. Δεκτοί άντρες και γυναίκες απ’ όλες τις ηλικίες.

Dress Code (εφόσον έχετε)

Άντρες: Χειμωνιάτικα μαύρα ή γκρι όλα τα ρούχα και παπούτσια, κατά προτίμηση κουστούμι, κι από πάνω παλτό, ή καπαρτίνα. Όσοι έχετε, να κρατάτε και σκούρο ή μαύρο χαρτοφύλακα.

Γυναίκες: Χειμωνιάτικα μαύρα ή γκρι όλα τα ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Κατά προτίμηση ταγιέρ ή φούστες κι από πάνω παλτό, ή καπαρτίνα.

Να κρατάει ο καθένας μια μαύρη ομπρέλα!

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε πάρτε τηλέφωνο τη βοηθό μου Ανδρονίκη στο τηλ. 6974198596.

Τα γυρίσματα θα γίνουν την Κυριακή 7/12/2014, 11.00-14.00 στα σκαλάκια της Αγοράς (στη Μουσούρων).

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook