Η Ryanair πετάει φθηνά Χανιά – Αθήνα και το χειμώνα και μιλάει ελληνικά!

η-ryanair-πετάει-φθηνά-χανιά-αθήνα-και-το-χε-121588

ryanair navaraΤην διατήρηση του δρομολογίου Χανιά – Αθήνα  και τον ερχόμενο χειμώνα, μαζί με τα ήδη υπάρχοντα χειμερινά δρομολόγια για Θεσσαλονίκη και Πάφο αποφάσισε η Ryanair.

Μάλιστα, για κρατήσεις από αύριο μέχρι τις 06 Μαΐου σε πτήσεις Μαΐου και Ιουνίου, θα υπάρχουν προσφορές από 19,99 ευρώ από και προς Αθήνα και από 22,99 από και προς Θεσσαλονίκη.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα από τα Χανιά η υπεύθυνη της εταιρίας για Ιταλία, Ελλάδα και Κροατία, Κιάρα Ραβάρα, η ιστοσελίδα της Ryanair από σήμερα «μιλά» και ελληνικά!

ryanair gr

Η ελληνική έκδοση της ιστοσελίδα της Ryanair περιλαμβάνει ένα μενού «Fare Finder» (Ευρετήριο Ναύλων)  όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές, βάση του προορισμού και την διάρκεια του ταξιδιού τους: «Για παράδειγμα έχεις χρόνο και διάθεση για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο και δεν σε ενδιαφέρει το πού θα πας. Με αυτήν την επιλογή, μπορείς να βρεις τον πιο οικονομικό προορισμό από και προς Χανιά, τις συγκεκριμένες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά η κα Ραβάρα.

Υπενθυμίζουμε ότι την θερινή περίοδο η Ryanair συνδέει τα Χανιά με 29 προορισμούς, ενώ το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2014 που ανακοινώθηκε σήμερα, έχει ως εξής:

  • 1 νέο χειμερινό δρομολόγιο προς Αθήνα (26 πτήσεις την εβδομάδα)
  • 1 δρομολόγιο για Θεσσαλονίκη (12 πτήσεις την εβδομάδα)
  • 1 δρομολόγιο για Πάφο (6 πτήσεις την εβδομάδα)
  • 44 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • Πάνω από 850.000 επιβάτες της Ryanair ετησίως στα Χανιά
  • Πάνω από 850* θέσεις εργασίας θα παραμείνουν στα Χανιά

Κλείνοντας, η κα Ραβάρα, επεσήμανε ότι για την εταιρεία, τα Χανιά αποτελούν πολύ σημαντική βάση και πύλη εισόδου για όλη την Κρήτη και την ευρύτερη περιοχή γι’ αυτό και δεν απέκλεισε να υπάρξουν σύντομα και νέα δρομολόγια.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook