Η Όλγα Κεφαλογιάννη πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια | Photos

η-όλγα-κεφαλογιάννη-πρώτο-τραπέζι-πίσ-224330

Η Ολγα Κεφαλογιάννη σε στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πριν από λίγες ημέρες διασκέδασε στo νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη.

kefalogianni_mpouzoukiaΗ πρώην υπουργός, που σπάνια εμφανίζεται δημοσίως, πέραν των υποχρεώσεων που απορρέουν από την ιδιότητά της ως πολιτικού, άφησε για λίγο στην άκρη τα καθημερινά κοινοβουλευτικά της καθήκοντα, αλλά και τις εσωκομματικές ζυμώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα (στις οποίες είναι κεντρικό πρόσωπο, αφού συνιστά ένα από τα πιο προβεβλημένα πολιτικά στελέχη της γενιάς της), και το έριξε έξω με αγαπημένους της φίλους και συγγενείς. Αλλωστε ήταν πάντα ακομπλεξάριστη και εκτός των κλισέ που επέβαλλαν διάφορες θεωρίες περί πολιτικού savoir vivre.

Αυτός άλλωστε είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο απευθύνεται πέραν του παραδοσιακού ακροατηρίου της «γαλάζιας» βάσης και σ’ ένα σημαντικό κομμάτι των δυναμικών ηλικιών, που εν τέλει της χάρισε την πρωτιά στην Α’ Αθήνας (απέναντι σε παραδοσιακά δυνατούς παίκτες του κόμματος και της περιφέρειάς της), και την καθιστά ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα στελέχη της Κεντροδεξιάς.

Ανάμεσα στα μέλη της παρέας, ήταν ο ξάδελφός της και γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία τα λένε από κοντά.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, απολάμβανε το ποτό της και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με το πρόγραμμα, αφού, όπως μας είπαν πρόσωπα του περιβάλλοντός της, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους τρεις καλλιτέχνες.

Ντυμένη απλά, φορώντας ένα γκρι Τ-shirt και κόκκινο κραγιόν, σιγοτραγουδούσε και εκείνη τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρότινος, λόγω των υποχρεώσεων που είχε στο υπουργείο Τουρισμού, δεν είχε την «πολυτέλεια» να περνά χαλαρές στιγμές με τους οικείους της και, ως εκ τούτου, φάνηκε να ευχαριστιέται ιδιαίτερα τις ώρες που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο.

Πολλοί, μάλιστα, ήταν και οι θαμώνες που την αναγνώρισαν και έσπευσαν να τη χαιρετίσουν με ένα νεύμα, αφού είναι μεταξύ των ελάχιστων πλέον εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου που απολαμβάνουν υπερκομματικής δημοφιλίας. Εκείνη, πάντα πρόσχαρη και ευγενική, ανταποκρινόταν με τη διακριτικότητα που ανέκαθεν τη χαρακτήριζε.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στις πιο ωραίες γυναίκες της Βουλής. Είναι πάντα κομψή και έχει το δικό της στυλ.

Η πρώην υπουργός αποφεύγει να φοράει πολύχρωμα ρούχα, αφού τα σκούρα χρώματα, το μπλε, το γκρι και το μαύρο, είναι τα αγαπημένα της. Μάλιστα, παρόλο που έχει πολύ ωραίο σώμα και θα μπορούσε να επιλέξει μοντέρνα κομμάτια, φροντίζει να ντύνεται κλασικά ψηφίζοντας ένα απλό στυλ, χωρίς υπερβολές.

Αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το αριστερό της χέρι είναι το κομποσκοίνι της, αφού έχει βαθιά πίστη στον Θεό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook