Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για την σχέση της με … τον Αλέξη Γεωργούλη | Photos

η-τόνια-σωτηροπούλου-μιλά-για-την-σχέσ-212234

Resizer (1)Τον τελευταίο καιρό η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης κυκλοφορούν συχνά μαζί με τον φωτογραφικό φακό να αποθανατίζει τις εξόδους τους και δεν είναι λίγοι αυτοί που τους θέλουν ζευγάρι.

swt geo

swt geo1

Ωστόσο οι δυο τους ποτέ δεν παραδέχθηκαν πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αν και όπως φαίνεται απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου και μάλιστα και διαδικτυακά, καθώς πλέον επικοινωνούν και μέσω των social media.

swt geo2

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό People μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη, την οποία όμως χαρακτήρισε ως «συναναστροφή» και «συνεργασία». «Μαθαίνω πολλά από την συναναστροφή μαζί του και η συνεργασία μας είναι επιμορφωτική για μένα.» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ενώ λίγο παρακάτω σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική της ζωή και την δημοσιότητα απάντησε πως  «Έμαθα από την προηγούμενη σχέση μου και σε καμιά περίπτωση δεν θα έμπαινα στην ίδια διαδικασία», αναφερόμενη προφανώς στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η οποία είδα από νωρίς το φως της δημοσιότητας, κάτι που μάλλον δε βγήκε σε καλό.

Πάντως, όπως λέει το φιλικό περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη, και ο ηθοποιός αναφέρεται στην Τόνια ως μια πολύ καλή του φίλη. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι κάτι παραπάνω…

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook