Η Μέρκελ τώρα και… τραγουδίστρια! | Video + Photos

η-μέρκελ-τώρα-και-τραγουδίστρια-video-photos-247967

ImageHandlerΌταν βρίσκεται με παιδιά και νέους, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας αφήνει στην άκρη το αυστηρό της ύφος, χαμογελά αβίαστα και δεν διστάζει να βγάζει selfies με τις μαθήτριες που της το ζητούν

Πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά «Xεϊό, χεϊό». Η Άνγκελα Μέρκελ δεν χαλάει χατήρι σε παιδιά, μικρά και μεγάλα. Κι όταν οι μαθητές ενός Λυκείου στο Βερολίνο που επισκέφθηκε χτες της ζήτησαν να τραγουδήσει μαζί τους, όχι απλά έκανε αυτό που της είπαν με προθυμία αλλά έδειξε να το απολαμβάνει.

Το τραγούδι που είπε η Γερμανίδα καγκελάριος με τις μαθήτριες να την συνοδεύουν, μιλάει για έναν πειρατή που αφηγείται την εμπειρία του στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.

aa1Ο τίτλος του τραγουδιού είναι και το ρεφρέν του: «Αγαπάμε τις καταιγίδες , τα μανιασμένα κύματα», και μάλιστα, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», έχει ακουστεί από τα «χείλη» πολλών διάσημων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και η Βίκυ Λέανδρος.

aa2Η «ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη», σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» έχει δηλώσει δημοσίως πως το τραγούδι αυτό είναι το αγαπημένο της. Κι όπως σχολιάζει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, «σαν μία σταρ της ποπ μουσικής, η Μέρκελ πήρε στα χέρια της το μικρόφωνο και ακολούθησε τις μαθήτριες στο τραγούδι».

aa3Όταν βρίσκεται με παιδιά και νέους, η σιδηρά κυρία της Γερμανίας αφήνει στην άκρη το αυστηρό της ύφος, χαμογελά αβίαστα και δεν διστάζει να βγάζει selfies με τις μαθήτριες που της το ζητούν.

aa4

aa5protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook