Η κοροϊδία κρατά τρία χρόνια | Οδός Ποτιέ και Καλλινίκου Σαρπάκη στο έλεος του… δήμου Χανίων | Photos

η-κοροϊδία-κρατά-τρία-χρόνια-οδός-ποτι-79907

potie 001Στο έλεος του θεού έχει αφήσει ο δήμος Χανίων την οδό Ποτιέ και την οδό Καλλινίκου Σαρπάκη, δύο από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της πόλης, που η εικόνα τους αν μη τι άλλο αποτελεί μέγιστη παραφωνία, σε σχέση με τις υπόλοιπες παρακείμενες οδούς.

potie 002Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, λένε οι κινέζοι, και όπως όλοι μπορούν να διαπιστώσουν, η εικόνα των οδών Ποτιέ και Καλλινίκου Σαρπάκη, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

potie 003Οι καταστηματάρχες της περιοχής κατηγορούν τη δημοτική αρχή πως τους κοροϊδεύει εδώ και τρία χρόνια, καθώς οι υποσχέσεις για την πλακόστρωση των δρόμων πάνε και έρχονται.

potie 004Μάλιστα, οι πλέον πρόσφατες δεσμεύσεις δόθηκαν δια στόματος του αντιδημάρχου Μανόλη Κεμεσίδη, λίγο μετά το Πάσχα, όταν διαβεβαίωνε τους καταστηματάρχες πως οι εργασίες στους συγκεκριμένους δρόμους θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 35 ημέρες.

potie 005Ήδη όμως διανύουμε τα μέσα του Ιουλίου και η εικόνα μιλάει από μόνη της.

potie 006Η σκόνη, τα μπάζα, οι παρατημένοι κυβόλιθοι και οι πινακίδες που μας προειδοποιούν ότι εκτελούνται εργασίες, είναι οι απάντηση στις δεσμεύσεις του Αντιδημάρχου Χανίων.

Η αγανάκτηση μάλιστα των καταστηματαρχών είναι τόσο μεγάλη που απειλούν πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για διαφυγόντα κέρδη, καθώς η κοροϊδία κρατά μια τουλάχιστον τριετία.

potie 007Μάλιστα για να δικαιολογηθεί η καθυστέρηση από την πλευρά του δήμου λέγεται, ότι δεν έχουν έρθει  ακόμα οι πλάκες που θα τοποθετηθούν στους δρόμους.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες πλάκες, που επελέγησαν κατόπιν υποδείξεων των υπηρεσιών της αρχαιολογίας έρχονται από την Ινδία!!!

potie 008Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως όταν οι καταστηματάρχες είδαν και αποείδαν ότι θα περάσει και αυτή η τουριστική περίοδος και το χάλι με τις ανολοκλήρωτες εργασίες  θα παραμένει ως έχει, ζήτησαν από τον δήμο τουλάχιστον να υπάρξει  μια μέριμνα, και να καταβρέχονται οι δρόμοι για να περιοριστεί η σκόνη. Και σε αυτή την περίπτωση οι υποσχέσεις δεν ήταν λίγες. Αλλά πάλι οι αρμόδιοι έμειναν στα λόγια.

Για μια ακόμη φορά…

 

Αν. Γερ 

4 thoughts on “Η κοροϊδία κρατά τρία χρόνια | Οδός Ποτιέ και Καλλινίκου Σαρπάκη στο έλεος του… δήμου Χανίων | Photos

  1. Η κοροιδία παιδιά υπήρχε από την προηγούμενη δημοτική αρχή όταν κατέβαινε στην Ποτιέ ο Παπαδογιάννης και μας έλεγε ότι σε ένα μήνα ξεκινάμε και ο μήνας έγινε εξάμηνο, το εξάμηνο χρόνος, ο χρόνος δύο χρόνια και εν τέλει δεν έγινε πράμα… Τουλάχιστον οι τωρινοί αυτά που είπαν τα έκαναν. Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο έργο της Ποτιέ δεν είναι και ότι καλύτερο και σαφώς δεν τις θέλουμε αλλά τλχ βλέπουμε το έργο να γίνεται και όχι να μας φουσκώνουν μόνο με λόγια όπως έκαναν οι προηγουμενοι. Αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook