Η επίσημη «πρώτη» της Thomson Cruises στη Σούδα

η-επίσημη-πρώτη-της-thomson-cruises-στη-σούδα-143072

Thomson CelebrationΜε 1.183 επιβάτες και 536 άτομα πλήρωμα το κατέφθασε στη Σούδα την Κυριακή, το κρουαζιερόπλοιο THOMSONCELEBRATION της εταιρείας THOMSONCRUISES που για πρώτη φορά επισκέπτεται τον προορισμό των Χανίων. Το πλοίο έφτασε στις 8:00 προερχόμενο από το Κατάκολο Ηλείας (Αρχαία Ολυμπία) και αναχώρησε στις 15:00 με προορισμό την Μαρμαρίδα Τουρκίας. Σημειώνεται ότι η διαχειρίστρια εταιρεία THOMSONCRUISESανήκει στην THOMSONHOLIDAYSπου είναι από τους κορυφαίους touroperatorsδιεθνώς με σημαντική παρουσία και στην Κρήτη.

υποδοχή κρουαζιεροπλοίου ThomsonΤο Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Μπροκαλάκη συνοδευόμενο από τον Διοικητή του ΛιμενικούΤμήματος Σούδας κ. Μανώλη Βαλυράκη, υποδέχτηκαν το πλοίο, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

«Εθιμοτυπικά και με αφορμή την πρώτη προσέγγιση της εταιρείας και του κρουαζιερόπλοιου στο Λιμάνι της Σούδας και στον προορισμό των Χανίων, ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. κ.ΚώσταςΜπροκαλάκης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον Πλοίαρχο του THOMSONCELEBRATIONμαζί με ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ευχόμενος καλά ταξίδια και περισσότερες προσεγγίσεις στο μέλλον. Στο πλαίσιο της τελετής αυτής ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ.ενημέρωσε συνοπτικά τον Πλοίαρχο για το πλάνο των βελτιώσεων στις υποδομές και στις διαδικασίες του Λιμένα Σούδας που είναι προγραμματισμένες για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο πλοίαρχος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τα χαρακτηριστικά του λιμένα που διασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς προβλήματα προσέγγιση, όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην χερσαία ζώνη του λιμένα που αφορούν τους επιβάτες και το πλήρωμα.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τόνισε : «συνεχίζουμε την εφαρμογή της στρατηγικής μας για την προσέλκυση νέων εταιριών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στο Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων. Για τον λόγο αυτό έχουμε σαν Λιμενικό Ταμείο συνεχή παρουσία στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, αλλά και προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις στα κεντρικά γραφεία διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας. Η προσπάθεια αυτή πρέπει και είναι συνεχής για να καθιερωθεί και να διατηρηθεί ο προορισμός των Χανίων και το Λιμάνι της Σούδας στις επιλογές των εταιρειών για τις προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων τους, προσφέροντας σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων»», αναφέρει αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook