Η εξοργιστική πατέντα των λουόμενων για «ρεζερβέ» στην παραλία της Νέας Χώρας | Photos

η-εξοργιστική-πατέντα-των-λουόμενων-γ-721959

Σα να μην έφτανε το χάλι με τα ομπρελοκαθίσματα που έχουν κατακλύσει την παραλία της Νέας Χώρας, κάποιοι πολίτες που κάνουν μπάνιο στην περιοχή, φέρονται σαν να τους ανήκει η ακτή και δίνουν τη «χαριστική βολή» στην παράνομη κατάληψη του αιγιαλού.Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, στα μικρά κενά ανάμεσα στις οργανωμένες ξαπλώστρες, πολίτες έχουν τοποθετήσει ομπρέλες και καρέκλες τις οποίες αφήνουν εκεί, μόνιμα! Μάλιστα τις κλειδώνουν με λουκέτα ώστε να τις βρουν εκεί να τους περιμένουν κάποια στιγμή που θα θελήσουν να απολαύσουν το μπανάκι τους.Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε ο Δήμος έχει δεχτεί πολλά παράπονα πολιτών, στους οποίους διαμηνύει ότι δεν είναι υπεύθυνος.

Πάντως, σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά, έχει παρέμβει Εισαγγελέας και οι παραλίες έχουν απελευθερωθεί.

Στα Χανιά;

zarpanews.gr

3 thoughts on “Η εξοργιστική πατέντα των λουόμενων για «ρεζερβέ» στην παραλία της Νέας Χώρας | Photos

  1. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΟΜΙΜΟΥΣ» ΟΜΠΡΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΟΨΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΛΟΥΟΜΕΝΟ Ή ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ -ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΑΔΩΝ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΙΒΕ ΚΑΡΕΚΛΟΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ;;;;;;;
    KΟΠΕΛΙΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

  2. και στους αποστολους το ιδιο πραγμα γινεται και σε καθε παραλια που εχει κοντα σπιτια. Δεν χρειαζεται εισαγγελεας. οποιος ενοχλειται παει και καταστρεφει την πλαστικη καρεκλιτσα του «συμπολιτη» μας και μετα ο «συμπολιτης» μας το σκεφτεται δυο φορες αν θα ξαναπληρωσει για να καταπατησει δημοσιο χωρο. Μην ενοχλειτε τζαμπα και βερεσε την αστυνομια που πινει καφε και ενοχλειται οταν την καλουν για καταπατηση στο αλσος των αποστολων απο ιχ και τροχοσπιτα. Ειναι οπως το αρθρακι σας για τον ληστη που τον ξυλοφορτωσανε οι πολιτες και τον δεσανε πακετακι. Σε ενα μπαχαλο κρατος, μονον οι «εθελοντες» δικαιωνονται.

  3. Σε άλλους Δήμους όπως Ηράκλειο και Αγ Νικολαο έχει γίνει Δημοτική επιχείρηση και εκμετάλλευση των παραλιών ομπρελων γίνεται από τον Δήμο οριοθετημένα περιποιημένα και όπως προβλέπει ο παγκόσμιος θεσμός της Γαλάζιας σημαίας….Που σημαίνει δεν παίζουμε μπουνιές ποιος θα πάρει παραλίες καντίνες απειλές παρουσία αστυνομίας σε δημοπρασίες στο Δημαρχείο μεσα και αλλά πολλά σαν να ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα.. Με αυτό έχουμε αύξηση θέσεων εργασίας και έσοδα για τον Δήμο, για τον πολίτη να χαίρεται την θάλασσα κσι όχι αυτό το χάλι που στην Νέα Χώρα η πιο κοντινή παραλία δεν έχεις που μα βάλεις μια ομπρέλα δικιά σου, να πηγαίνεις να πάρεις μια ομπρέλα και άλλος να στην χρεώνει 10ευρώ άλλως 7 ευρώ και άλλως 15 ευρώ κσι άλλως τζάμπα στις παραλίες του Δήμου και άλλα πολλά ….Καλημέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook