Ηράκλειο | Τρόμος για ηλικιωμένη | Οι ληστές μπήκαν από το μπάνιο

ηράκλειο-τρόμος-για-ηλικιωμένη-οι-λη-118979

ilikiomeni 1Θύμα ληστών έπεσε μια 85χρονη γυναίκα από το χωριό Κασάνοι του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε εισβολή στο ίδιο της το σπίτι χτες τα ξημερώματα ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού στον πανικό της έπεσε και χτύπησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς η γυναίκα είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του μπάνιου για να παρακολουθεί το σκύλο της και απο την ανασφάλιστη πόρτα βρήκαν πρόσβαση οι τρεις ληστές που μπήκαν στο σπίτι. Φορώντας κουκούλες και γάντια οι τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι ενώ προφανώς γνώριζαν ότι η γυναίκα μένει μόνη. Ο ένας απο αυτούς ακινητοποίησε τη γυναίκα κλείνοντάς της το στόμα.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της 85χρονης, όταν προσπάθησε να φωνάξει έναν γείτονά της για να τη βοηθήσει, τότε το άτομο που την είχε ακινητοποιήσει της είπε να σωπάσει.

«Δεν με έβρισαν, δεν με κακομεταχειρίστηκαν» σχολίασε.

Όση ώρα πάντως η 85χρονη ήταν ακινητοποιημένη από τον ένα δράστη, οι άλλοι δύο έψαχναν όλο το σπίτι. «Έψαξαν όλο το σπίτι, άδειασαν τα συρτάρια, ζητώντας χρήματα. Δεν είχα χρήματα όμως στο σπίτι. Ίσως να πήραν κοσμήματα, όμως δεν έχω ακόμη ελέγξει εάν λείπουν κοσμήματα ή όχι, γιατί οι αστυνομικοί μου είπαν να μην πειράξω τίποτα για να ψάξουν αποτυπώματα» ανέφερε η ίδια. Οι ληστές πάντως υπολογίζεται ότι έμειναν στο σπίτι περίπου 15 με 20 λεπτά.

Φεύγοντας οι τρεις δράστες δεν έδεσαν την ηλικιωμένη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου οι ληστές να κερδίσουν χρόνο.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη έπεσε και χτύπησε όπως προαναφέρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

 

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook