Ηράκλειο | Ανιματέρ ξενοδοχείου κατακρεούργησε 11χρονο παιδί | Βίντεο με τις δηλώσεις του διοικητή του Βενιζελείου

ηράκλειο-ανιματέρ-ξενοδοχείου-κατακ-68603

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ανιματέρ ξενοδοχείου στην περιοχή Ανισσαράς της Χερσονήσου μαχαίρωσε 11χρονο παιδί που έκανε διακοπές με την οικογένεια του στο ίδιο ξενοδοχείο γιατί ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του έκλεξε το φορητό υπολογιστή και το κινητό του τηλέφωνο.

hr1

Όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας ο 20χρονος ανιματέρ από την Ολλανδία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης , πήρε τα παραπάνω αντικείμενα από το μικρό , ο οποίος κατάφερε τελικά να τα βρεί.

hr2

Θέλοντας να κρύψει την πράξη του αλλά και να κλείσει το στόμα του παιδιού το χτύπησε με μανία με μαχαίρι και το εγκατέλειψε αβοήθητο στο πάρκιγκ του ξενοδοχείου . Στη συνέχεια επέστρεψε στη δουλειά του , καθάρισε το μαχαίρι και έκρυψε τα κλαπέντα .

Οι γονείς του παιδιού και η διεύθυνση του ξενοδοχείου ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες καθώς το αγόρι εξαφανίστηκε από τις 21.00 περίπου το βράδυ και ειδοποίησε την αστυνομία κοντά στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Στα πλαίσια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό στην προσπάθεια του να κρύψει κάτι στο δρόμο. Από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν τα κλαπέντα αντικείμενα από το παιδί και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Το παιδί βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση αρκετή ώρα μετά μέσα σε θάμνους στο παρκινγκ του ξενοδοχείου.

hr3

Μεταφέρθηκε αμέσως στο εφημερεύων νοσοκομείο και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του σήμερα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Για την κρισιμότητα της κατάστασης του άτυχου 11χρονου αγοριού το οποίο μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα από Ολλανδό ανιματέρ, όπως ομολόγησε ο ίδιος, σε ξενοδοχείο της Κρήτης μίλησε στον ANT1 ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Νίκος Κοκκίνης.

 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook