Ηράκλειο | Δεν είχαν αφήσει αυτοκίνητο χωρίς να το διαρρήξουν!

ηράκλειο-δεν-είχαν-αφήσει-αυτοκίνητο-78656

diarixhΣτο «μάτι» έχουν βάλει οι διαρρήκτες τα σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν «ρημάξει». Ένας 40χρονος Παλαιστίνιος παραβίασε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Ηράκλειο ιδιοκτησίας 46χρονου και στη συνέχεια παραβίασε ένα ακόμη αυτοκίνητο εταιρίας αφαιρώντας ό,τι βρήκε: ακόμη και ηλεκτρικό τρυπάνι και μεταλλικό τρίποδο!

Συνελήφθη όμως χθες πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Και νέα «κρούσματα»

Ωστόσο ένα ακόμη άτομο – αυτή τη φορά Έλληνας – συνελήφθη και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο, αφού στην προσπάθειά του να διαφύγει κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, για απόπειρα κλοπής και φθορά σε αυτοκίνητο.

Ο διαρρήκτης μπήκε σε ανασφάλιστο αυτοκίνητο εταιρείας, με σκοπό την κλοπή, η πράξη του έγινε αντιληπτή και στην προσπάθεια του να διαφύγει, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που επέβαινε αλλά και σε διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονου!

Πηγή: Νέα Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook