Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης στην Pista Park στο Βαρύπετρο

ημερίδα-ασφαλούς-οδήγησης-στην-pista-park-στο-67648

ImeridaΤην Κυριακή 9 Ιουνίου το Πολιτιστικό Κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ Νομού Χανίων διοργανώνει ημερίδα ασφαλούς οδήγησης μηχανοκίνητου δικύκλου στην PistaPark στο Βαρύπετρο, με ώρα προσέλευσης από τις 10 το πρωί έως τις 20:00.

 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας, εθνικότητας, μηχανής.

 

 

Απαραίτητος ο εξοπλισμός ασφαλείας:

– Κράνος

– Μπουφάν / Παντελόνι ή φόρμα

– Γάντια

– Μπότες

Στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει μπότες ή παντελόνι θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο ζευγάρια επιγονατίδες και μπότες (συγκεκριμένα νούμερα μόνο)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι κυκλικό και θα επαναλαμβάνεται ανά 30 λεπτά. Όποιος συμμετάσχει θα χρειαστεί περίπου 1 ώρα για να ολοκληρώσει το κομμάτι της ενημέρωσης και της πρακτικής στην πίστα. Η είσοδος στην πίστα δεν είναι υποχρεωτική.

Το μεσημέρι στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα με ομιλία από διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Χανίων, για την αντιμετώπιση ατυχήματος με μοτοσυκλέτα, τι πρέπει να προσέξουμε, πως πρέπει να ενεργήσουμε, πως αφαιρούμε το κράνος, ποιόν να ειδοποιήσουμε κ.α.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθεί ένα κράνος καθώς και οι μπότες και οι επιγονατίδες που θα χρησιμοποιηθούν για δανεισμό στους συμμετέχοντες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook