Ζωολογικός κήπος στην Κίνα έκλεισε τους ανθρώπους σε κλουβί και άφησε τα ζώα ελεύθερα | Photos

ζωολογικός-κήπος-στην-κίνα-έκλεισε-το-320431

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο Lehe Ledu Wildlife zoo στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να έρχονται σε πολύ κοντινή επαφή με τα άγρια ζώα, αλλά, επίσης, να τα ταΐζουν! Πώς γίνεται αυτό; Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν την πρωτότυπη ιδέα να κλείσουν τους επισκέπτες σε ένα ασφαλές όχημα – κλουβί το οποίο περιφέρεται στον ζωολογικό κήπο, ενώ την ίδια στιγμή τα άγρια ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα.

zoo2Τίγρεις, λιοντάρια και αρκούδες πλησιάζουν πολύ κοντά, σχεδόν σε απόσταση αναπνοής, το «κλουβί» με τους τολμηρούς επισκέπτες, αφού σε διάφορα ειδικά ανοίγματα τοποθετούνται ζωντανά κοτόπουλα για να προσελκύσουν τα άγρια ζώα. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δώσουν με τα χέρια τους τροφή στα ζώα, με μεγάλη προσοχή βέβαια και υπακούοντας στις οδηγίες των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου.

zoo3Ο εκπρόσωπος της επιχείρησης δήλωσε ότι η πρωτότυπη ιδέα του Lehe Ledu Wildlife zoo φαίνεται ότι πέτυχε τον στόχο της, την προσέλκυση δηλαδή πολλών τουριστών και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα εισιτήρια για τους επόμενους τρεις μήνες έχουν ήδη εξαντληθεί.

zoo4«Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες να προσέχουν τα χέρια τους και να τα κρατούν μέσα στο κλουβί επειδή οι πεινασμένες τίγρεις δεν αναγνωρίζουν την διαφορά μεταξύ ανθρώπων και της τροφής που τους δίνεται για πρωινό», ανέφερε ο Chan Liang, εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου.

zoo5

zoo6protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook