Εκτός κυπέλλου ο Πλατανιάς

εκτός-κυπέλλου-ο-πλατανιάς-167739

agileraplataniasΟ Ηρακλής κι όχι ο Πλατανιάς θα συνεχίσει στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το μεταξύ τους 0-0 στο σημερινό ματς στα Περβόλια. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα, ο Πλατανιάς, σε μία μέτρια εμφάνισε, εκτός από ορισμένες μεμονωμένες φάσεις δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά τους Ηρακλειδείς που μαζί με τον Λεβαδειακό θα συνεχίσουν στον θεσμό του κυπέλλου.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς κοιτά πλέον στον Πανιώνιο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο με στόχο τη νίκη – ανάσα που θα ξεαγχώσει την ομάδα και θα ξεμπλοκάρει παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Καλύτερες φάσεις για τον Πλατανιά, αυτές του β’ ημιχρόνου, με τον Φιγκέιρρα, ο οποίος στο 70’ πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χουάντερσον, ενώ στο 78’ ο Ιντζόγλου απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή της εστίας το πλασέ του Αγγλου επιθετικού.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Ιτούα, Ζαραδούκας, Τέτε, Μαχαμάτ (56’ Αγκιλέρα), Μενδρινός (56’ Τόρες), Φιγκέιρα, Τσοντάκης (74’ Μπεριάν), Ναζλίδης.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιάμπαρης, Βαλεριάνος, Πορτουλίδης (67’ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Πασάς (57’ Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Λουκίνας.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας)-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

4ος διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ιντζόγλου (24’), Πασάς (43’), Στάμου (45’), Τσιλιανίδης (56’), Αποστολόπουλος (77’), Χουάντερσον (78’), Ναζλίδης (86’), Μπαρτολίνι (86’)

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook