Είμαστε για… κλάματα στα Χανιά | Τι κάνει ο άνθρωπος για να ψωνίσει τις γιορτές | Photos

είμαστε-για-κλάματα-στα-χανιά-τι-κάν-632613

Δεν έχει όρια η γαϊδουριά ορισμένων στην πόλη των Χανίων, που αν και οι μέρες των Χριστουγέννων είναι άγιες, εκείνοι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…

Δεκάδες περιστατικά στο κέντρο των Χανίων όλες αυτές τι μέρες των γιορτών, όπου η ασυνειδησία πολλών συμπολιτών μας δεν είχε όρια.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι 2 από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, που προκειμένου οι οδηγοί των αυτοκινήτων να κάνουν τις αγορές τους, τα παρέτησαν όπου τους βόλευε.

Η πρώτη περίπτωση στη γωνία των οδών Περίδου και Υψηλαντών, με το όχημα να έχει κλείσει την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο, τη ράμπα για καρότσια και ΑΜΕΑ αλλά και να εμποδίζει την ανενόχλητη διέλευση οχημάτων στην οδό.

Στη δεύτερη φωτογραφία, μπορείτε να «καμαρώσετε» τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο, που είτε λόγο συμφόρησης κόσμου στα πάρκινγκ, είτε λόγο δικής του… βιασύνης, παράτησε το αυτοκίνητο της εργασίας του στο πεζοδρόμιο της Υψηλαντών, εμποδίζοντας κάθε προσπάθεια για να το διασχίσει κανείς.

Η Τροχαία παρότι είχε συχνή παρουσία κατά την διάρκεια των εορταστικών ωραρίων των καταστημάτων στο κέντρο, προφανώς δεν κατάφερε να κυνηγήσει όλους τους απαράδεκτους καταναλωτές-οδηγούς στην μανιώδη προσπάθεια τους να… ψωνίσουν!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook