Δυναμικό «παρών» του Πλατανιά σε τουριστική έκθεση στη Στοκχόλμη | Photos

δυναμικό-παρών-του-πλατανιά-σε-τουρ-126737

goplatanias2Χανιώτικο ήλιο, θάλασσες, παραλίες της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, και γεύσεις από την ενδοχώρα, «γέμισε» χθες και σήμερα η σκοτεινή Στοκχόλμη, με χιλιάδες Σκανδιναβούς να οργανώνουν τις επικείμενες διακοπές στους στα Χανιά, με τη βοήθεια της έκθεσης GREKLAND PANORAMA, που αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα.

Ξεχωριστή παρουσία, αυτή του Πλατανιά που συμμετέχει ως δήμος αλλά και ως σύλλογος επιχειρηματιών, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει για ακόμα μια χρονιά το ραντεβού του με τους Σουηδούς που εδώ και δεκαετίες επιλέγουν την περιοχή για τις διακοπές τους.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους Σουηδούς, τεράστιο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και αποδεικνύεται ότι η πρωτοβουλία του να γίνει μια έκθεση αποκλειστικά ελληνική, ήταν εξαιρετική», τόνισε μιλώντας στο zarpa.gr, ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Χανίων κ. Μανώλης Γιαννούλης, επισημαίνοντας ότι ο νομός Χανίων, έχει μια εξαιρετική παρουσία και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

goplatanias1Εκτιμώντας ότι μόνο εχθές Σάββατο, πέρασαν από την έκθεση πάνω από 4.000 επισκέπτες, από την πλευρά των επιχειρηματιών του Πλατανιά, ο ιδιοκτήτης του βοτανικού πάρκου κ. Πέτρος Μαρινάκης, μιλώντας στο zarpa.gr, τόνισε: «Προσπαθούμε να προωθήσουμε το destination Πλατανιάς, πάντα κάτω από την ομπρέλα της Κρήτης και πάντα, συνδεδεμένο με την παράδοση, τον πρωτογενή τομέα, τη γαστρονομία και την αξία της κρητικής διατροφής».

Ο ίδιος, τόνισε ότι οι Σκανδιναβοί έχουν υποδεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό την έκθεση και έχουν εντυπωσιαστεί τόσο από τη φυσική ομορφιά και τις παραλίες που βλέπουν, όσο και από τα βότανα και τα εδέσματα που έχουν δοκιμάσει. Όπως εξήγησε, ανάμεσα στους επισκέπτες της, είναι κάποιοι που κάνουν χρόνια τουρισμό στην Κρήτη αλλά και άλλοι που θέλουν να επισκεφθούν το νησί για πρώτη φορά.

goplatanias3Η έκθεση

Η ‘’GREKLAND PANORAMA’’ , είναι η 1η Έκθεση που πραγματοποιείται στην Σουηδία αποκλειστικά για την Ελλάδα  και διοργανώνεται από την North Events στην Στοκχόλμη, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η έκθεση τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο, ενώ μεγάλοι Χορηγοί και Εκθέτες είναι οι TUI FRITIDSRESOR, APOLLO KUONI, AIRTOURS, VING, TEMA RESOR, SAS – Scandinavian Airlines, FONTANA, κ.α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook