Δυναμική και… αγαπησιάρικη επιστροφή: Έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Ανδριανής στην Κρήτη TV | Video

δυναμική-και-αγαπησιάρικη-επιστροφ-485958

Πλούσια θεματολογία, φρέσκες ιδέες και ρεπορτάζ τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών επιφυλάσσει η νέα εκπομπή «Ανδριανή» της «ΚΡΗΤΗ TV» με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

Η εκπομπή η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 3:30 το απόγευμα. Μαζί με την Ανδριανή, στα ρεπορτάζ, τις βόλτες και τις κουβέντες θα είναι η Βούλα Νεονάκη.

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να έχει άλλο καλεσμένο στο νέο της εγχείρημα από το επί χρόνια τηλεοπτικό της έτερον ήμισυ, Στέλιο Ζερβό.

Ο γνωστός παρουσιαστής και οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», παραχώρησε μόλις φέτος την πρώτη του συνέντευξη, μίλησε για όλα και συγκίνησε περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον χαμό του αδερφό του και του πατέρα του

Η νέα εκπομπή της Ανδριανής Αγγελιδάκη έχει ύφος μαγκαζίνο, μας ενημερώνει για ό,τι καινούργιο και ενδιαφέρον συμβαίνει στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, στην Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο γενικότερα. Με θέματα χρηστικά, κοινωνικά και πολιτιστικά, με ρεπορτάζ, πολλούς καλεσμένους και συνεντεύξεις από ανθρώπους των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνονται αναλύσεις που ενδιαφέρουν μικρούς αλλά και μεγάλους. Με απώτερο στόχο της εκπομπής να αποπνεύσει αισιοδοξία και… φως στις δύσκολες εποχές που ζούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook