Δραγασάκης: Επιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, φίλοι του πρωθυπουργού παίρνουν τηλέφωνο και ακυρώνουν νόμους

δραγασάκης-επιχειρηματίες-μεγαλοεκ-175112

dragasakisΑπίστευτες καταγγελίες έκανε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, για την ψήφο εμπιστοσύνης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος μίλησε για επιχειρηματίες που αλλάζουν νόμους και καταργούν πρόστιμα.

Ειδικότερα ο κ. Δραγασάκης ανέφερε «Σήμερα αρκεί ένας επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, ένας φίλος του πρωθυπουργού να πάρει ένα τηλέφωνο για να ακυρωθεί ένα πρόστιμο, για να αλλάξει ένας νόμος».

Η φράση αυτή προκάλεσε ένταση στα κυβερνητικά έδρανα και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τα ονόματα στην δημοσιότητα.

«Ο αντιπρόεδρος της Βουλής διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό. Μία βαριά κατηγορία ή συκοφαντία και είναι στο χέρι του να αποδείξει αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο. Ονοματεπώνυμα κ. Δραγασάκη. Μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά ο καθένας έχει μία εκτίμηση για τον κάθε βουλευτή. Σήμερα μας απογοητεύσατε» απάντησε ο Δ. Σταματης

Ο Γ. Δραγασάκης ανταπάντησε «Το πότε θα πω τα ονόματα θα το καθορίσω εγώ. Δείτε τις ρυθμίσεις που έφερνε ο κ. Μπαλτακος». Ο Δ. Σταμάτης πήρε το λόγο και κάλεσε για μία ακόμα φορά να πει ονόματα «πρόκειται για βαρύτατη ύβρη και συκοφαντία απέναντι στην κυβέρνηση».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook