Δολοφόνησε τη 18χρονη αδερφή του επειδή παντρεύτηκε χριστιανό

δολοφόνησε-τη-18χρονη-αδερφή-του-επειδή-435750

Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ένας 24χρονος Πακιστανός, ο οποίος δολοφόνησε την 18χρονη αδερφή του επειδή επέλεξε να παντρευτεί Χριστιανό.

Ο Μουμπίν Ραϊχού, 24 ετών, ομολόγησε έπειτα από κράτηση ενός μήνα, πως αυτός πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 18χρονη αδερφή του. Η νεαρή Τασλίμ, είχε παντρευτεί κρυφά τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν Χριστιανός, κάτι που δεν ενέκρινε ο ίδιος, αλλά ούτε το Κοράνι.

«Δεν υπήρχαν φωνές, ούτε αντέδρασε. Απλά την πυροβόλησα στο κεφάλι», ομολόγησε ο δράστης και συμπλήρωσε «Δεν είχα άλλη επιλογή. Την είχα βάλει να ορκιστεί στο Κοράνι πως δεν θα παντρευτεί αυτόν τον άντρα, όμως είπε ψέματα. Δεν είχα πρόσωπο να κυκλοφορήσω στη γειτονιά, όταν έγινε γνωστό».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο πατέρας της οικογένειας, Μοχάμεντ Νασίρ Ραϊχού, πήρε το μέρος του δολοφόνου γιου του αναφέροντας πως η οικογένειά του «καταστράφηκε από αυτό το ντροπιασμένο κορίτσι».

Οι δολοφονίες αυτές είναι γνωστές ως «δολοφονία τιμής» και είναι πάγια πρακτική κυρίως σε μουσουλμανικές χώρες καθότι πιστεύεται πως μέσα από τις πράξεις αυτές προστατεύουν την φήμη και την τιμή της οικογένεια

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook