Διήμερο αγώνων στίβου για τους αθλητές της Κρήτης

διήμερο-αγώνων-στίβου-για-τους-αθλητέ-324953

Πλούσιο σε αγώνες στίβου θα είναι το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου για τους αθλητές και αθλήτριες της Κρήτης, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στους αθλητές όλων των αγωνισμάτων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Α) ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ: Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με τη συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου διοργανώνει αγώνες κλειστού στίβου, στην αίθουσα του Παγκρητίου σταδίου Ηρακλείου με ώρα έναρξης 10.30. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., από ηλικία 12 ετών και μεγαλύτεροι.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Χωρίς τίτλο
Β) 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η καρδιά του στίβου της Κρήτης θα κτυπά στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, εκεί όπου ο Α.Ο. Λασιθίου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με τη συνεργασία, υποστήριξη και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του 2 Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.), διοργανώνουν το 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τη μετακίνηση όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν στους αγώνες από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Χανίων και πολλά σωματεία επέλεξαν, με την υποστήριξη των διοργανωτών, να βρίσκονται από το Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο συνδυάζοντας τους αγώνες με μια όμορφη διήμερη εκδρομή για τους νεαρούς αθλητές τους και τους γονείς τους.

Το Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου περιλαμβάνει ένα συνδυασμό ΠΕΝΤΕ αθλητικών εκδηλώσεων: Παγκρήτιο πρωτάθλημα αγώνων δρόμου σε δημόσια οδό, Σφαιροβολία, Άλμα σε μήκος χωρίς φόρα, Άλμα σε ύψος και το πρόγραμμα KIDS’ ATHLETICS του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές – αθλήτριες των σωματείων στίβου της Κρήτης, ανεξάρτητοι αθλητές και μαθητές – μαθήτριες Δημοτικών σχολείων από ηλικία 9 ετών και μεγαλύτεροι. Γενική ώρα έναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων 11.00.
1) ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ:

Κιτροπλατεία – Λιμάνι Αγίου Νικολάου
pinakas
2η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚIDS ATHLETICS

Στην αποβάθρα που δένουν τα κρουαζιερόπλοια H εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την IAAF για την εφαρμογή του KIDS ATHLETICS σε πανελλήνιο επίπεδο. Συμμετέχουν τα σωματεία της Κρήτης με νεαρούς αθλητές ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Οι μικροί αθλητές θα μυηθούν στα αγωνίσματα του στίβου μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια ομαδικού χαρακτήρα. Ωρα: 11.00 ΠΠ-ΠΚ Β΄ (2003 – 04) 12.00 ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ (2005 – 06 – 07) Θα διεξαχθούν 7 παιχνίδια: 1) Σκυταλοδρομία με εμπόδια 2) Σκυταλοδρομία αντοχής 3) Μήκος Χωρίς Φόρα 4) Vortex ή Δισκοβολία 5) Μέντεσιν – Μπωλ 6) Φόρμουλα 1 7) Επί κοντώ.

3) ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
Κιτροπλατεία – Παραλία: Ώρα: 12.00 Θα διεξαχθεί το αγώνισμα της Σφαιροβολίας πάνω στην άμμο από φορητή βαλβίδα. Θα συμμετέχουν αθλητές – αθλήτριες από ηλικίας 12 ετών και μεγαλύτεροι και θα αγωνιστούν με διάφορα βάρη οργάνων: 2-3-4-5-6- και 7.260 κιλά Οι νικητές κάθε κατηγορίας θα αναδεικνύονται από το άθροισμα των επιδόσεων τους σε όλες τις βολές.

4) ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ:
Κιτροπλατεία – Παραλία: Ώρα: 12.20 Θα διεξαχθεί ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΥΨΟΣ. Θα συμμετέχουν αθλητές – αθλήτριες από ηλικίας 12 ετών και μεγαλύτεροι και θα υπάρχει ατομική για τους αθλητές και ομαδική κατάταξη για τα σωματεία.

5) ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ:

Κιτροπλατεία – Παραλία (πάνω στην άμμο): Ώρα: 13.00 Θα διεξαχθεί ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΑ πάνω στην άμμο. Θα συμμετέχουν αθλητές – αθλήτριες από ηλικίας 12 ετών και μεγαλύτεροι και θα υπάρχει ατομική για τους αθλητές και ομαδική κατάταξη για τα σωματεία. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook