Δημοσκόπηση | Ποιος έχει προβάδισμα στην περιφέρεια Αττικής

δημοσκόπηση-ποιος-έχει-προβάδισμα-στ-108528

dimoskopisi-660_11Προβάδισμα στον Γιάννη Σγουρό με 19,5% δίνει δημοσκόπηση της Marc για την Περιφέρεια Αττικής. Ακολουθεί ο Ανδρέας Παχατουρίδης με 17,6% και η Ρένα Δούρου με 17%.

Στο ερώτημα «αν είχατε να επιλέξετε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών μεταξύ του κυρίου Σγουρού και της κυρίας Δούρου, ποιόν είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε» προηγείται ο κ. Σγουρός έναντι της κ. Δούρου.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι τόσο ο κ. Σγουρός όσο και ο κ. Παχατουρίδης δεν έχουν ανακοινώσει επισήμως τις υποψηφιότητές τους.

Κλειστά κράτησε τη Δευτέρα χαρτιά του ο κ. Σγουρός για το αν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής. «Θέλω να με στηρίξει η κοινωνία, όχι τα κόμματα» ανέφερε πάντως.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή, θα αμέσως μετά την ανακοίνωση του απολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, εάν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια.

Όσον αφορά τον κ. Παχατουρίδη η επιμονή του να δηλώνει ότι η τυχόν υποψηφιότητά του θα είναι αντιμνημονιακή, όπως έκανε και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προβληματίζει τη ΝΔ που εξετάζει να τού δώσει το χρίσμα.

 

Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook